نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین مرغ جهان را می پزم! – خلاصه تجربه ها در نی نی سایت




خوشمزه ترین مرغ جهان را می پزم! – خلاصه تجربه ها در نی نی سایت

سلام دوستان! امروز میخوام خلاصه ای از بهترین دستور پخت های مرغی که در نی نی سایت پیدا کردم رو باهاتون به اشتراک بذارم. این دستورها، حاصل تجربه های ارزشمند مامان های با سلیقه و هنرمنده که مرغ رو به یه غذای فوق العاده تبدیل کردن. پس با من همراه باشید!

این دستورها رو از بین صدها کامنت و تاپیک انتخاب کردم و سعی کردم اونایی که بیشتر مورد استقبال قرار گرفتن و امتحان خودشون رو پس دادن، اینجا جمع آوری کنم. امیدوارم شما هم ازشون لذت ببرید و مرغ های خوشمزه تری بپزید!

  • ✔️

    مرغ زعفرانی مجلسی:

    مرغی با طعم و عطر زعفران و کره، مناسب مهمانی ها و دورهمی ها.
  • ✔️

    مرغ ترش شمالی:

    طعمی ملس و ترش با رب انار و گردو، یادآور طعم های اصیل شمال.
  • ✔️

    مرغ سوخاری خانگی:

    ترد و خوشمزه، جایگزینی سالم تر برای مرغ سوخاری های بیرون.
  • ✔️

    مرغ شکم پر:

    با موادی مثل سبزیجات معطر، آلو و گردو پر شده و در فر پخته میشه.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    مرغ بریانی:

    با ادویه های مخصوص بریان طعم دار شده و در فر یا روی زغال کباب میشه.
  • ✔️

    مرغ با سس پرتقال:

    طعمی شیرین و ترش با آب پرتقال طبیعی، یه طعم متفاوت و جذاب.
  • ✔️

    مرغ با سس قارچ:

    با سس قارچ خامه ای و خوشمزه، یه انتخاب عالی برای شام.
  • ✔️

    مرغ رژیمی آب پز:

    برای کسانی که به دنبال یه غذای کم کالری و سالم هستن.
  • ✔️

    خورش مرغ آلو:

    با آلو بخارا و ادویه های معطر، یه خورش خوشمزه و مقوی.
  • ✔️

    مرغ سرخ شده با پیاز فراوان:

    ساده و خوشمزه، با پیاز کاراملی شده و طعم فوق العاده.
  • ✔️

    مرغ تنوری:

    با طعم دودی و دلچسب، یادآور طعم های نوستالژیک.
  • ✔️

    مرغ با سبزیجات:

    همراه با انواع سبزیجات مثل هویج، سیب زمینی و فلفل دلمه ای پخته میشه.
  • ✔️

    جوجه کباب تابه ای:

    یه گزینه سریع و آسان برای وقتی که وقت کافی ندارید.
  • ✔️

    مرغ فرانسوی:

    با سس خردل و سبزیجات معطر، یه غذای شیک و مجلسی.
  • ✔️

    مرغ با طعم پیتزا:

    روی مرغ سس پیتزا، پنیر پیتزا و مواد دلخواه میریزن و در فر میپزن.
  • ✔️

    کتلت مرغ:

    یه غذای ساده و خوشمزه که برای بچه ها هم خیلی جذابه.
  • ✔️

    ناگت مرغ خانگی:

    یه میان وعده سالم و خوشمزه برای بچه ها و بزرگسالان.
  • ✔️

    مرغ ترش و شیرین:

    با آناناس، فلفل دلمه ای و سس ترش و شیرین، یه طعم آسیایی.
  • ✔️

    مرغ شکاری:

    با ادویه های تند و فلفل، یه غذای مناسب برای عاشقان طعم تند.
  • ✔️

    مرغ مرینت شده با ماست:

    مرغ نرم و آبدار با طعم ماست و ادویه.
  • ✔️

    بال کبابی عسلی:

    بال مرغ مزه دار شده با عسل و ادویه های خوشمزه، کبابی شده در فر یا روی منقل.

امیدوارم این لیست بهتون کمک کنه تا تنوع بیشتری به غذاهای مرغی خودتون بدید و از آشپزی لذت ببرید.

حتما امتحان کنید و نظراتتون رو با من به اشتراک بذارید!

منتظر دستورهای جدید و خوشمزه تر باشید!







خوشمزه ترین مرغ جهان را می پزم! (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

خوشمزه ترین مرغ جهان را می پزم! (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

1. راز مرینت: آبلیمو و زعفران!

بیشتر مامان های نی نی سایت میگن راز خوشمزگی مرغ توی مرینته! آبلیمو تازه و زعفران دم کرده معجزه میکنه. من خودم معمولا از شب قبل مرغو تو آبلیمو، زعفران، پیاز رنده شده و کمی سیر رنده شده میخوابونم. بعضی ها هم میگن ماست هم خیلی خوبه و مرغو نرم میکنه. یه عده هم از سس خردل استفاده میکنن که طعم خیلی خوبی به مرغ میده. یه نکته دیگه اینه که حتما قبل از مرینت کردن، مرغ رو با چاقو چندتا برش بدید تا مرینت خوب به خوردش بره. بعضی از خانوم ها هم میگن پودر سیر و پیاز هم توی مرینت طعم خیلی خوبی میده. در کل مرینت مهمترین بخشه!

2. ادویه جادویی: پاپریکا دودی!

خیلی از کاربرای نی نی سایت پاپریکا دودی رو معرفی کردن. میگن طعم فوق العاده ای به مرغ میده. من خودم یه بار امتحان کردم و واقعا راضی بودم. البته حواستون باشه که پاپریکا دودی یه طعم خاص داره و ممکنه همه خوششون نیاد. به جز پاپریکا دودی، پودر کاری و فلفل سیاه هم خیلی پرطرفداره. یه سری ها هم میگن آویشن و رزماری طعم خیلی خوبی به مرغ میده. یه ترکیب ادویه ای هم هست که شامل پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل سیاه و آویشنه. خیلی ها این ترکیب رو پیشنهاد میکنن.

3. روغن زیتون: هم خوشمزه، هم سالم!

به جای روغن مایع، از روغن زیتون استفاده کنید. هم سالم تره، هم طعم بهتری به مرغ میده. البته حواستون باشه که روغن زیتون رو زیاد حرارت ندید، چون خواصش رو از دست میده. بعضی ها هم میگن روغن کنجد هم برای پخت مرغ خیلی خوبه. یه عده هم مخلوطی از روغن زیتون و روغن مایع رو پیشنهاد میکنن. نکته مهم اینه که روغن رو کم استفاده کنید تا مرغتون چرب نشه. اگه از فر استفاده میکنید، میتونید فقط کمی روغن روی مرغ بمالید. در کل، روغن زیتون یه انتخاب عالیه!

4. روش پخت: فر، تابه یا قابلمه؟

توی نی نی سایت هر کسی یه روش پخت رو ترجیح میده. بعضی ها فر رو دوست دارن، بعضی ها تابه و بعضی ها هم قابلمه. پخت تو فر باعث میشه مرغ آبدارتر بشه و طعم بهتری داشته باشه. پخت تو تابه هم سریعتره و هم مرغ سرخ میشه و ظاهر خوبی پیدا میکنه. پخت تو قابلمه هم یه روش سنتیه که مرغ نرم و لطیف میشه. من خودم معمولا مرغ رو اول توی تابه یکم تفت میدم بعد میذارم توی فر. یه سری ها هم میگن اول مرغ رو آبپز میکنن بعد سرخش میکنن. هر روشی رو که انتخاب میکنید، حواستون باشه که مرغ خوب پخته بشه.

5. سیب زمینی و هویج: یار همیشگی مرغ!

اکثر مامان های نی نی سایت سیب زمینی و هویج رو کنار مرغ میپزن. هم خوشمزه میشه، هم یه غذای کامل تری دارید. میتونید سیب زمینی و هویج رو هم با همون مرینت مرغ مخلوط کنید و بعد بپزید. بعضی ها هم میگن فلفل دلمه ای هم خیلی خوب میشه. یه عده هم از قارچ استفاده میکنن. میتونید سبزیجات رو به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. نکته مهم اینه که سبزیجات رو خیلی زود اضافه نکنید، چون ممکنه له بشن. بهترین زمان برای اضافه کردن سبزیجات، نیم ساعت قبل از پخت کامل مرغه.

6. فویل: راز آبدار شدن مرغ در فر!

اگه مرغ رو توی فر میپزید، حتما از فویل استفاده کنید. فویل باعث میشه مرغ آبدار بمونه و خشک نشه. میتونید مرغ رو توی فویل بپیچید و بذارید توی فر. نیم ساعت آخر پخت، فویل رو بردارید تا مرغ سرخ بشه. بعضی ها هم میگن به جای فویل از کیسه فر استفاده میکنن. اگه فویل یا کیسه فر ندارید، میتونید یک ظرف آب توی فر بذارید تا مرغ خشک نشه. نکته مهم اینه که حرارت فر رو خیلی زیاد نکنید. حرارت متوسط برای پخت مرغ توی فر مناسبه.

7. سس: طعم دهنده نهایی!

بعد از پخت مرغ، میتونید با یه سس خوشمزه طعمش رو تکمیل کنید. سس انار، سس رب انار، سس باربیکیو و سس سیر خیلی پرطرفدارن. میتونید سس رو قبل از سرو روی مرغ بریزید. بعضی ها هم میگن سس رو جدا سرو میکنن تا هر کسی به اندازه دلخواه استفاده کنه. میتونید سس رو خودتون درست کنید یا از سس های آماده استفاده کنید. اگه سس رو خودتون درست میکنید، حتما از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید. در کل، سس یه طعم دهنده نهایی خیلی خوبه!

8. شعله پخش کن: برای پخت یکنواخت روی گاز

اگه مرغ رو روی گاز میپزید، حتما از شعله پخش کن استفاده کنید. شعله پخش کن باعث میشه حرارت به طور یکنواخت پخش بشه و مرغ نسوزه. شعله پخش کن رو زیر قابلمه بذارید و حرارت رو کم کنید. هر چند وقت یکبار مرغ رو زیر و رو کنید تا همه طرفش پخته بشه. اگه شعله پخش کن ندارید، میتونید از یه قابلمه چدنی استفاده کنید. قابلمه چدنی حرارت رو به طور یکنواخت پخش میکنه. نکته مهم اینه که در قابلمه رو بذارید تا مرغ خوب بپزه. در کل، شعله پخش کن یه وسیله ضروری برای پخت مرغ روی گازه!

9. پیاز داغ: عطر و طعم بی نظیر!

پیاز داغ یه طعم دهنده فوق العاده برای مرغه. میتونید پیاز داغ رو توی مرینت استفاده کنید یا بعد از پخت روی مرغ بریزید. برای درست کردن پیاز داغ، پیاز رو خلالی خرد کنید و توی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه. حواستون باشه که پیاز نسوزه. میتونید به پیاز داغ کمی زردچوبه هم اضافه کنید. بعضی ها هم میگن سیر داغ هم خیلی خوب میشه. پیاز داغ رو توی ظرف در بسته نگه دارید تا نرم نشه. در کل، پیاز داغ یه عطر و طعم بی نظیر به مرغ میده!

10. سیر: عطر و طعم دهنده قوی!

سیر یه طعم دهنده قوی و خوشمزه برای مرغه. میتونید سیر رو رنده کنید و توی مرینت استفاده کنید یا بعد از پخت روی مرغ بریزید. بعضی ها هم میگن سیر رو درسته توی مرغ میذارن. حواستون باشه که سیر زیاد باعث تلخ شدن مرغ میشه. میتونید به جای سیر تازه از پودر سیر هم استفاده کنید. پودر سیر عطر و طعم ملایم تری نسبت به سیر تازه داره. در کل، سیر یه عطر و طعم دهنده خیلی خوبه!

11. ماست: نرم کننده و طعم دهنده!

ماست یه نرم کننده طبیعی برای مرغه. اگه مرغ رو توی ماست بخوابونید، خیلی نرم و لطیف میشه. میتونید ماست رو با ادویه جات و آبلیمو مخلوط کنید و مرغ رو توی این مخلوط بخوابونید. بهتره از ماست چکیده استفاده کنید. ماست چکیده آب کمتری داره و مرینت رو غلیظ تر میکنه. بعضی ها هم میگن به جای ماست از دوغ استفاده میکنن. در کل، ماست یه نرم کننده و طعم دهنده خیلی خوبه!

12. زنجبیل: طعم دهنده خاص!

زنجبیل یه طعم دهنده خاص و منحصر به فرد برای مرغه. میتونید زنجبیل رو رنده کنید و توی مرینت استفاده کنید. زنجبیل یه طعم تند و تیز داره که ممکنه همه خوششون نیاد. میتونید به جای زنجبیل تازه از پودر زنجبیل هم استفاده کنید. پودر زنجبیل طعم ملایم تری نسبت به زنجبیل تازه داره. زنجبیل به هضم غذا هم کمک میکنه. در کل، زنجبیل یه طعم دهنده خاص برای مرغه!

13. فلفل دلمه ای: رنگ و طعم!

فلفل دلمه ای یه سبزی خوشمزه و خوشرنگه که میتونید توی مرغ استفاده کنید. میتونید فلفل دلمه ای رو خرد کنید و با مرغ بپزید. فلفل دلمه ای یه طعم شیرین و ملایم داره. میتونید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید تا غذاتون خوشگل تر بشه. فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C هست. در کل، فلفل دلمه ای یه رنگ و طعم دهنده خوب برای مرغه!

14. رب گوجه فرنگی: رنگ و لعاب!

رب گوجه فرنگی یه رنگ و لعاب دهنده خوب برای مرغه. میتونید رب گوجه فرنگی رو توی سس مرغ استفاده کنید. رب گوجه فرنگی یه طعم ترش و شیرین داره. بهتره از رب گوجه فرنگی خانگی استفاده کنید. رب گوجه فرنگی خانگی طعم بهتری نسبت به رب گوجه فرنگی صنعتی داره. در کل، رب گوجه فرنگی یه رنگ و لعاب دهنده خوب برای مرغه!

15. سبزیجات معطر: عطر و طعم بهاری!

سبزیجات معطر یه عطر و طعم بهاری به مرغ میدن. میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری، گشنیز، شوید و نعناع توی مرغ استفاده کنید. سبزیجات معطر رو خرد کنید و بعد از پخت روی مرغ بریزید. سبزیجات معطر رو توی یخچال نگهداری کنید. در کل، سبزیجات معطر یه عطر و طعم بهاری به مرغ میدن!

16. آب نارنج: ترشی ملایم!

آب نارنج یه ترشی ملایم و خوشمزه به مرغ میده. میتونید آب نارنج رو توی مرینت استفاده کنید. آب نارنج رو از نارنج تازه بگیرید. آب نارنج رو توی یخچال نگهداری کنید. در کل، آب نارنج یه ترشی ملایم به مرغ میده!

17. گردو: طعم و بافت متفاوت!

گردو یه طعم و بافت متفاوت به مرغ میده. میتونید گردو رو خرد کنید و با مرغ بپزید. گردو سرشار از امگا 3 هست. گردو رو توی یخچال نگهداری کنید. در کل، گردو یه طعم و بافت متفاوت به مرغ میده!

18. زرشک: ترشی و شیرینی!

زرشک یه طعم ترش و شیرین به مرغ میده. میتونید زرشک رو با مرغ بپزید. زرشک رو قبل از پخت بشویید. زرشک رو توی یخچال نگهداری کنید. در کل، زرشک یه طعم ترش و شیرین به مرغ میده!

19. آلو: ترشی و لعاب!

آلو یه طعم ترش و لعاب دار به مرغ میده. میتونید آلو رو با مرغ بپزید. از آلو بخارا استفاده کنید. آلو رو قبل از پخت بشویید. آلو رو توی یخچال نگهداری کنید. در کل، آلو یه طعم ترش و لعاب دار به مرغ میده!

20. زعفران: رنگ و عطر جادویی!

زعفران یه رنگ و عطر جادویی به مرغ میده. حتما از زعفران دم کرده استفاده کنید. زعفران رو توی جای خشک و خنک نگهداری کنید. زعفران گرون قیمته پس مراقب باشید. در کل، زعفران یه رنگ و عطر جادویی به مرغ میده!

21. تمرکز و عشق: راز اصلی!

آخر از همه، مهمترین نکته اینه که با تمرکز و عشق آشپزی کنید. وقتی با عشق آشپزی میکنید، غذا طعم بهتری پیدا میکنه!پس با عشق آشپزی کنید و از خوردن غذاتون لذت ببرید!مطمئن باشید که مرغتون خوشمزه میشه!پس هنرمندانه آشپزی کنید!به امید دیدار!خداحافظ!

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا