19 غذای خوشمزه و متنوع با مرغ از نگاه نی نی سایتی ها
مرغ، ماده غذایی پرطرفداریه که باهاش میشه غذاهای خیلی متنوع و خوشمزه درست کرد. تو این پست، 19 تا از غذاهایی که مامانای نی نی سایتی پیشنهاد دادن رو براتون جمع آوری کردیم. این غذاها هم برای مهمونی خوبن، هم برای یه شام سریع و آسون توی خونه.
این لیست بر اساس نظرات و تجربیات کاربران نی نی سایت تهیه شده و هدفش، ارائه ایده های جدید و کاربردی برای آشپزی با مرغه.

- ✔️
زرشک پلو با مرغ مجلسی:
یه غذای کلاسیک و پرطرفدار برای مهمونیها. - ✔️
مرغ شکم پر:
داخل شکم مرغ رو با سبزیجات معطر، گردو و کشمش پر کنید. - ✔️
جوجه کباب:
یه انتخاب عالی برای پیک نیک و دورهمیهای دوستانه. - ✔️
خورش مرغ ترش:
یه خورش شمالی خوشمزه با طعمی ملس. - ✔️
مرغ سوخاری:
یه غذای سریع و خوشمزه که بچهها عاشقش هستن. - ✔️
کتلت مرغ:
یه غذای ساده و اقتصادی برای یه شام فوری. - ✔️
شنیسل مرغ:
مرغ مزهدار شده که در آرد سوخاری غلتانده و سرخ میشه. - ✔️
مرغ ناردونی:
یه غذای شمالی دیگه با طعم انار و گردو. - ✔️
خوراک مرغ و سبزیجات:
یه غذای رژیمی و سالم. - ✔️
مرغ ترش واش:
ازگیل یا واش رو با مرغ بپزید و طعم خاص آن لذت ببرید. - ✔️
اسنک مرغ:
مرغ پخته ریش ریش شده رو داخل نان تست با سس دلخواه قرار دهید. - ✔️
سالاد الویه با مرغ:
سالادی خوشمزه و سیر کننده. - ✔️
پیتزا مرغ و قارچ:
یه پیتزای خونگی خوشمزه با مرغ و قارچ. - ✔️
لازانیا با مرغ:
یه غذای ایتالیایی لذیذ که با مرغ هم میشه درست کرد. - ✔️
ته چین مرغ:
یه غذای ایرانی خوشمزه و مجلسی. - ✔️
مرغ بریان:
مرغ کامل که در فر یا روی زغال کباب میشه. - ✔️
خورشت قیمه بادمجان با مرغ:
میشه به جای گوشت از مرغ استفاده کرد. - ✔️
دلمه فلفل با مرغ:
داخل فلفل دلمه ای را با برنج و مرغ پر کنید. - ✔️
کباب تابه ای مرغ:
جایگزینی سالم تر و سریع تر برای کباب کوبیده.
امیدوارم این لیست براتون مفید باشه و بتونید غذاهای جدید و خوشمزهای با مرغ درست کنید!
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم!
19 ایده غذای خوشمزه با مرغ (با الهام از نی نی سایت)
1. مرغ ترش گیلانی
یکی از محبوبترین غذاهای شمال ایران که با مرغ، گردو، رب انار و سبزیجات معطر درست میشه. خیلیها تو نی نی سایت پیشنهاد میدن حتماً از رب انار ملس استفاده کنید تا طعمش موندگارتر بشه. یادتون باشه گردو رو خوب آسیاب کنید تا خورشتتون غلیظتر بشه. بعضیها هم یه قاشق شکر اضافه میکنن برای بالانس کردن ترشی رب انار. اگه فرصت دارید، مرغ رو قبلش تو پیاز و ادویه بخوابونید تا خوشطعمتر بشه. مرغ رو هم میشه تفت داد و هم میشه آب پز کرد، بسته به سلیقه شما. سبزیجات معطر شامل نعنا، جعفری، گشنیز و ترخون هستن. بعضیها آلو هم اضافه میکنن که طعمش رو خیلی خاص میکنه.
2. مرغ شکم پر
مرغ شکم پر یه غذای مجلسی و خوشمزه است که با مواد مختلف مثل سبزیجات، آلو، زرشک، گردو و برنج پر میشه. تو نی نی سایت خیلیها میگن برای اینکه مرغتون خشک نشه، حتماً با کره یا روغن زیتون چربش کنید. مهمترین نکته، انتخاب مواد داخل شکم مرغ هست. هرچی مواد باکیفیتتر باشن، طعمش بهتر میشه. موقع دوختن شکم مرغ، دقت کنید که کاملا بسته بشه تا مواد بیرون نریزن. بعضیها برای خوشرنگ شدن مرغ، از زعفرون دم کرده استفاده میکنن. موقع پخت، دمای فر رو خیلی بالا نذارید تا مرغ مغزپخت بشه. میتونید از سبزیجات دلخواه مثل هویج و سیب زمینی هم کنار مرغ استفاده کنید. یادتون باشه قبل از پخت مرغ، اون رو با نمک و فلفل مزهدار کنید.
3. زرشک پلو با مرغ
یه غذای اصیل ایرانی که همیشه طرفدار داره. راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ، درست کردن یه سس خوشمزه برای مرغ و سرخ کردن زرشک با کره است. تو نی نی سایت خیلیها تاکید دارن که شکر رو با احتیاط به زرشک اضافه کنید تا خیلی شیرین نشه. برای خوشرنگ شدن مرغ، از رب گوجهفرنگی با کیفیت استفاده کنید. حتما مرغ رو قبل از سرخ کردن، با پیاز و ادویه بپزید. برای عطر بهتر برنج، از زعفرون دم کرده استفاده کنید. زرشک رو زیاد سرخ نکنید تا تلخ نشه. میتونید از خلال پسته و بادام هم برای تزئین زرشک پلو استفاده کنید. برای طعم بهتر سس مرغ، میتونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید.
4. جوجه کباب
یه غذای ساده و خوشمزه که همه دوست دارن. برای درست کردن جوجه کباب لذیذ، حتما مرغ رو تو مواد مزهدار کننده بخوابونید. تو نی نی سایت خیلیها ماست و زعفرون رو پیشنهاد میکنن. موقع کباب کردن، مراقب باشید که جوجهها خشک نشن. از فلفل دلمهای و پیاز هم بین تکههای مرغ استفاده کنید. میتونید از روغن زیتون هم برای مزهدار کردن جوجهها استفاده کنید. برای اینکه جوجهها نرم بشن، میتونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید. بهتره از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید. یادتون باشه قبل از کباب کردن، جوجهها رو به سیخ بکشید.
5. خورشت مرغ و آلو
یه خورشت شیرین و خوشمزه که با مرغ، آلو، پیاز و ادویه درست میشه. برای خوشمزهتر شدن خورشت مرغ و آلو، میتونید کمی زعفرون هم اضافه کنید. تو نی نی سایت خیلیها میگن آلو بخارا طعم بهتری به این خورشت میده. میتونید از آلوهای مختلف برای تهیه این خورشت استفاده کنید. برای اینکه خورشتتون غلیظ بشه، میتونید کمی آرد تفت داده شده اضافه کنید. مقدار شکر رو بسته به ذائقه خودتون تنظیم کنید. بهتره مرغ رو قبل از اضافه کردن آلو، کمی سرخ کنید. میتونید از دارچین هم برای عطر بهتر خورشت استفاده کنید. یادتون باشه آلوها رو قبل از استفاده خیس کنید.
6. ته چین مرغ
ته چین مرغ یه غذای مجلسی و خوشمزه است که با برنج، مرغ، ماست و تخم مرغ درست میشه. راز یه ته چین خوب، بهرهگیری از ماست چکیده و زعفرون فراوونه. تو نی نی سایت خیلیها پیشنهاد میکنن از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید. برای اینکه ته چینتون خوب دربیاد، از برنج دانه بلند استفاده کنید. حتما ته دیگ ته چین رو با روغن چرب کنید. میتونید از زرشک هم برای تزئین ته چین استفاده کنید. مقدار زعفرون رو اصلا کم نذارید. بهتره مرغ رو قبل از اضافه کردن به برنج، با پیاز و ادویه بپزید. یادتون باشه ته چین رو با حرارت کم بپزید.
7. کتلت مرغ
کتلت مرغ یه غذای ساده و سریع هست که با مرغ چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز و ادویه درست میشه. برای اینکه کتلت مرغتون خوشمزه بشه، حتما از ادویه های معطر استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها پودر سیر و پیاز رو پیشنهاد میکنن. میتونید از جعفری خرد شده هم برای طعم بهتر کتلت استفاده کنید. حتما مواد کتلت رو خوب ورز بدید. موقع سرخ کردن، حرارت رو خیلی بالا نذارید. میتونید از تخم مرغ بیشتری برای چسبندگی بهتر کتلت استفاده کنید. بهتره از سینه مرغ برای تهیه کتلت استفاده کنید. یادتون باشه بعد از سرخ کردن، کتلتها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
8. شنیسل مرغ
شنیسل مرغ یه غذای بین المللی خوشمزه است که با سینه مرغ، آرد سوخاری و تخم مرغ درست میشه. برای اینکه شنیسلتون ترد بشه، حتما از آرد سوخاری پانکو استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها پیشنهاد میکنن قبل از سرخ کردن، شنیسل رو تو یخچال بذارید. میتونید از ادویه های مختلف برای طعمدار کردن شنیسل استفاده کنید. حتما سینه مرغ رو خوب بکوبید تا نازک بشه. موقع سرخ کردن، حرارت رو متوسط نگه دارید. میتونید از پنیر پارمزان هم برای طعم بهتر شنیسل استفاده کنید. بهتره از روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن شنیسل استفاده کنید. یادتون باشه بعد از سرخ کردن، شنیسلها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
9. ناگت مرغ
ناگت مرغ یه غذای فست فودی پرطرفدار هست که با مرغ چرخ کرده، آرد سوخاری و ادویه درست میشه. برای اینکه ناگتهاتون خوشمزه بشه، حتما از ادویه های مخصوص ناگت استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها پودر پاپریکا رو پیشنهاد میکنن. میتونید از پنیر پیتزا هم برای طعم بهتر ناگت استفاده کنید. حتما مواد ناگت رو خوب ورز بدید. موقع سرخ کردن، حرارت رو متوسط نگه دارید. میتونید ناگتها رو تو فر هم بپزید. بهتره از سینه مرغ برای تهیه ناگت استفاده کنید. یادتون باشه بعد از سرخ کردن، ناگتها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
10. ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ یه غذای سریع و آسونه که با مرغ پخته شده یا گریل شده، سس مایونز، کاهو و گوجه فرنگی درست میشه. برای اینکه ساندویچ مرغتون خوشمزه بشه، حتما از نون باگت تازه استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها خیارشور هم پیشنهاد میکنن. میتونید از سسهای مختلف برای طعمدار کردن ساندویچ استفاده کنید. حتما مرغ رو ریش ریش کنید یا به صورت نواری برش بزنید. میتونید از پیازچه هم برای طعم بهتر ساندویچ استفاده کنید. بهتره از مرغ پخته شده یا گریل شده استفاده کنید. یادتون باشه مواد ساندویچ رو به اندازه بریزید. میتونید ساندویچ رو تو ساندویچ ساز هم گرم کنید.
11. سوپ مرغ
سوپ مرغ یه غذای مقوی و خوشمزه است که برای سرماخوردگی خیلی مفیده. این سوپ با مرغ، هویج، سیب زمینی، جو پرک و سبزیجات درست میشه. برای اینکه سوپتون خوشمزه بشه، حتما از آب مرغ خونگی استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها زنجبیل رو پیشنهاد میکنن. میتونید از رشته فرنگی هم برای غلیظ تر شدن سوپ استفاده کنید. حتما مرغ رو خوب بپزید تا نرم بشه. میتونید از آبلیمو هم برای طعم بهتر سوپ استفاده کنید. بهتره از مرغ با استخوان برای تهیه سوپ استفاده کنید. یادتون باشه سوپ رو با حرارت کم بپزید. میتونید از جعفری خرد شده هم برای تزئین سوپ استفاده کنید.
12. پاستا با مرغ
پاستا با مرغ یه غذای ایتالیایی خوشمزه است که با پاستا، مرغ، قارچ، خامه و پنیر پارمزان درست میشه. برای اینکه پاستاتون خوشمزه بشه، حتما از سس آلفردو استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها سیر رو پیشنهاد میکنن. میتونید از سبزیجات مختلف هم برای طعم بهتر پاستا استفاده کنید. حتما مرغ رو به صورت مکعبی برش بزنید. میتونید از پنیر پیتزا هم برای کشدار شدن پاستا استفاده کنید. بهتره از پاستا پنه استفاده کنید. یادتون باشه پاستا رو زیاد نپزید تا خمیر نشه. میتونید از فلفل سیاه هم برای طعم بهتر پاستا استفاده کنید.
13. مرغ سرخ کرده
مرغ سرخ کرده یه غذای ساده و سریع هست که با تکههای مرغ، آرد و ادویه درست میشه. برای اینکه مرغتون ترد بشه، حتما از آرد ذرت استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها پودر سوخاری رو پیشنهاد میکنن. میتونید از ادویه های مختلف برای طعمدار کردن مرغ استفاده کنید. حتما مرغ رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. موقع سرخ کردن، حرارت رو متوسط نگه دارید. میتونید از تخم مرغ هم برای چسبندگی بهتر آرد استفاده کنید. بهتره از روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن مرغ استفاده کنید. یادتون باشه بعد از سرخ کردن، مرغها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
14. کباب تابه ای مرغ
کباب تابه ای مرغ یه غذای ایرانی خوشمزه است که با مرغ چرخ کرده، پیاز، سیر و ادویه درست میشه. برای اینکه کبابهاتون خوشمزه بشه، حتما از ادویه های معطر استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها سماق رو پیشنهاد میکنن. میتونید از جعفری خرد شده هم برای طعم بهتر کباب استفاده کنید. حتما مواد کباب رو خوب ورز بدید. موقع سرخ کردن، حرارت رو متوسط نگه دارید. میتونید از گوجه فرنگی هم برای طعم بهتر کباب استفاده کنید. بهتره از سینه و ران مرغ با هم برای تهیه کباب استفاده کنید. یادتون باشه بعد از سرخ کردن، کبابها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
15. دلمه برگ مو با مرغ
دلمه برگ مو با مرغ یه غذای خوشمزه و مجلسی است که با برگ مو، مرغ چرخ کرده، برنج، سبزیجات و ادویه درست میشه. برای اینکه دلمههاتون خوشمزه بشه، حتما از سبزیجات معطر استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها نعناع و ترخون رو پیشنهاد میکنن. میتونید از گوشت چرخ کرده هم برای تهیه دلمه استفاده کنید. حتما برگ موها رو قبل از استفاده خیس کنید. موقع پیچیدن دلمهها، دقت کنید که خیلی سفت یا خیلی شل نباشن. بهتره از برگ موهای جوان استفاده کنید. یادتون باشه دلمهها رو با حرارت کم بپزید. میتونید از آبلیمو یا سرکه هم برای طعم بهتر دلمه استفاده کنید.
16. سالاد الویه با مرغ
سالاد الویه با مرغ یه پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار هست که با مرغ پخته شده، سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور، نخود فرنگی و سس مایونز درست میشه. برای اینکه سالاد الویه خوشمزهای داشته باشید، حتماً از مواد باکیفیت استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها ذرت رو پیشنهاد میکنن. میتونید از هویج پخته شده هم برای طعم بهتر سالاد استفاده کنید. حتما سیب زمینی و تخم مرغ رو خوب بپزید. موقع مخلوط کردن مواد، دقت کنید که له نشن. بهتره از سس مایونز کم چرب استفاده کنید. یادتون باشه سالاد الویه رو قبل از سرو، تو یخچال بذارید تا خنک بشه. میتونید از آبلیمو هم برای طعم بهتر سالاد استفاده کنید.
17. مرغ بریان
مرغ بریان یه غذای لذیذ و مجلسی است که با مرغ کامل، ادویه و روغن درست میشه. برای اینکه مرغ بریانتون خوشمزه بشه، حتماً از ادویه های مخصوص بریان استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها پودر سیر و پیاز رو پیشنهاد میکنن. میتونید از سبزیجات معطر هم برای طعم بهتر مرغ استفاده کنید. حتما مرغ رو از قبل مزهدار کنید. موقع بریان کردن، حرارت رو متوسط نگه دارید. میتونید از زعفران دم کرده هم برای خوش رنگ شدن مرغ استفاده کنید. بهتره از مرغ با وزن مناسب استفاده کنید. یادتون باشه در طول پخت، مرغ رو چند بار بچرخانید تا همه طرف آن به خوبی برشته شود.
18. خوراک مرغ و سبزیجات
خوراک مرغ و سبزیجات یه غذای سالم و خوشمزه است که با مرغ، هویج، سیب زمینی، فلفل دلمهای و ادویه درست میشه. برای اینکه خوراکتون خوشمزه بشه، حتما از سبزیجات تازه استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها قارچ رو پیشنهاد میکنن. میتونید از ادویه های مختلف برای طعمدار کردن خوراک استفاده کنید. حتما مرغ رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. موقع پخت، حرارت رو متوسط نگه دارید. میتونید از رب گوجه فرنگی هم برای طعم بهتر خوراک استفاده کنید. بهتره از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید. یادتون باشه در طول پخت، مواد را چند بار هم بزنید تا همه طرف آن به خوبی بپزد.
19. ته دیگ سیب زمینی و مرغ
ته دیگ سیب زمینی و مرغ یه غذای خوشمزه و ساده است که با سیب زمینی، مرغ پخته شده و ادویه درست میشه. برای اینکه ته دیگتون خوشمزه بشه، حتما از سیب زمینیهای ورقه شده و نازک استفاده کنید. تو نی نی سایت خیلیها زعفرون رو پیشنهاد میکنن. میتونید از ادویه های مختلف برای طعمدار کردن ته دیگ استفاده کنید. حتما سیب زمینیها رو قبل از چیدن کف قابلمه، مزهدار کنید. موقع پخت، حرارت رو کم نگه دارید. میتونید از کمی پیاز داغ هم برای طعم بهتر ته دیگ استفاده کنید. بهتره از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید. یادتون باشه قبل از برگرداندن ته دیگ، لبههای آن را از قابلمه جدا کنید.






